The big bang theory

Ligger i sängen och kollar på The big bang theory.. sjukt intressant, jag vet haha.

Denna veckan har varit hur bra som helst och resten av veckan kommer förhoppningsvis vara lika bra!
var ledig i måndags pga av öppethus som vi hade på skolan i lördags..
igår så var man i skolan från 08.15 tills halv 2 tiden och idag så var man "ledig" från skolan pga tandläkarbesök och vi slutade så pass tidigt från skolan så hann inte in till stan innan vi skulle slutat.
Imorgon så börjar jag klockan 1 och har bara matte och svenska så jag slutar vid halv 4 om vi inte får gå tidigare från svenskan!
På fredag så börjar jag vid 10 och slutar två så det är härligt! Efter skolan så drar man hem till Jenny. På kvällen blir det film-mys med henne, sebbe och Jensa.
På lördag så blir det toligtvis fest med min underbara klass, så det kommer att bli skoj!
Och på söndag så kommer folk från släkten hit för att fira mig och pappa som fyller år nästa vecka! :)

Bild från förra julen!


-Felicia


Wuuu

enter what here?



Awesomeness



hahahahha



Metaltown 2011

ÅÅH! vad jag länktar tillbaka och tycker att dom ska komma tillbaka till sverige så att jag kan se dom igen!!


-Felicia


Thriving Ivory - Angels On The Moon

 

-Felicia



Breakeven

Ännu en gång idag så sitter jag på bussen, men nu är jag påväg hem från skolan ;p

Haft en lång dag men det har varit helt ok! Eftersom det är projekt vecka så har vi fått ett helt nytt schema som är rätt så chill :)
Har lektioner som jag haft innan men nu gör vi annat på dom timmarna.
Känns konstigt att åka ifrån skolan när det nästan är helmörkt ute. Känns som man har varit fast på skolan tills 9 på kvällen eller något ;p
När jag kommer hem så ska jag äta middag med mamma och kanske kolla på andra Harry potter filmen ;p

Bilder från instagram tagna när jag satt på bussen hem

- Felicia



Att äta snorkråkor bland folk..

Sitter på bussen på väg in till skolan och jag har inte den finaste utsikten.. En tjej sitter framför mig och äter sina egna snorkråkor.. Blir äcklad om jag ska va ärlig haha
Men men tycker hon att det är gott så..


Projektvecka i skolan denna veckan. Ska bli kul! Bara musik i en hel vecka är absolut inte dumt!
Ska bli kul att se vad vi får göra. Vet att vi ska repa till öppethus när vi ska spela för dom som kommer och kollar, men vad mer vi ska göra har jag inte så mycket koll på.
Slutar halv 4 idag så jag är troligtvis hemma vid 5 tiden och efter det så blir det nog bara att ta det lugnt och äta lite :)

- Felicia



super Bass







tumblr stuff ;p

-Felicia


Slutet gott, allting gott

Sista dagen på denna veckan och det har varit en helt ok dag!

Jag och Jenny vaknade vid 11, halv 12 tiden och efter det så har vi bara kollat på tv. Låter inte så jätte roligt men det var faktiskt mysigt! Det kändes som en slapp dag bara och det var hur skönt som helst att inte göra något med en person som betyder en massa för en :)
När Jenny åkte hem så åkte jag och mamma till Familia för att fixa julklapp till min kära farfar. Hittade något som verkligen passade till honom så får hoppas att det blir bra :)
Efter det så åkte vi hem och vi/mamma började på maten. När det var klart så startade vi den första Harry Potter filmen och bara satt och hade det trevligt! Efter filmen så har vi bara kollat på tv och vid halv 9 tiden kom pappa hem från jobbet.

Just nu så sitter jag i tv rummet och kollar på Beck - Enslingen och myser med findus. Kan nog inte be om en mycket bättre söndag!



-Felicia


grynet

hahah kan inte fatta att jag verkligen testade det när jag var liten ;p

 

-Felicia



How do we sleep while our beds are burning

Håller mig vaken med Criminal Minds.

Snart sett 3 säsonger haha, säsong 4,5,6 är snart klara.
Hängde hemma hos Jensa idag och lagade mat, samt visade vad jag tänkt ge vänner i julklapp. Imorgon blir det lite fezt hos Josefinpiggelin :]

-Jenny

 

 



Modstep - Exile



Vardags inlägg..

Sjukt tråkiga,I know..

Andras vardagar är roligare att läsa än min antar jag haha :]
Fick brev från transport styrelsen igår... och dom behöver ytterligare en utredning på mig, då jag har adhd. Vilket omfattar ett så stort område men jaja, jag är nu inskriven på unga vuxna för att göra en utredning och prata med psykolog + läkare.. Men det kanske hjälper och låter mig få en medicin om inte gör att jag blir så depp haha.
Så efter att ha väntat på svar ifrån dom i 5 månader så fick jag nu mitt papper.. men kommer antagligen inte få köra förrän i mars 2012.

Sökt 2 jobb idag, varav 1 jag vill ha riktigt mycket! Skiter det sig så har jag min tjocka katalog från Malmö högskola haha.

workfaceandhair :p
-Jenny




Dance war

Sitter på tåget hem från skolan just nu!

Har haft en rätt så skön dag i skolan, började med matte och sen historia och Kör.
På kören tränar vi till en Marching for Life konsert som vi ska ha med några afrikaner för att hjälpa dom att få pengar till skola mm. skoj!

När jag kommer hem så ska jag ta och plugga lite naturkunskap och sen bara ta de lugnt!

- Felicia

 



Twice a week.

Var hos Jensa idag :D:D

Han jobbar söndagar så jag träffar han inte lika ofta som jag vill haha. Men Tisdagar då träffas vi :) Ska se om han orkar träffa mig på Torsdag med eller om han är för trött för d. Blev att glo South Park idag haha och sen laga mat, det var det vi hann med innan jag skulle åka.

Fick hem ett par strumpbyxor som jag beställt från Nelly idag, det är lite fusk stay ups haha. Men såklart så skulle grannens hund hoppa på mig, så dom fick en maska. Man ser det knappt men ändå :(Fick hem Wii Zumba och några andra spel med, så nu har jag lite annat att göra haha.

Jag har fortfarande inte min egen dator, och jag har ingen kort läsare till min system kamera... så detta får duga.

-Jenny


On the edge.


tumblr stuff :]