Let the angels se me home

Valborg idag då!
Ikväll så ska man in till stan med Marija, hennes boy Noor, Sabina och en av Marijas polare!
Ska gå en runda på tivolit inne i Helsingborg och senare så ska vi nog sitta på stranden och bara ha det trevligt! Får hoppas på att det blir en fin kväll ;p
Känner på mig att det kommer bli en lyckat!

Spenderande gårdagen med Hannah!
Vi stack till ica på morgonen, för att leta hårfärg till henne men där fanns inte den hon behövde. Så pappa var snäll nog och körde oss till City Gross. Där hittade vi det hon skulle ha så det var bara till att åka hem och sätta igång med färgningen. Färga hennes hår tills klockan var runt 6 och efter det så stack hon hem för att äta och fixa sig innan vi skulle in till stan. Tog tåget vid 8 och sen så gick vi rundor och hade det finfint!
Efter en runda på Statoil med Marija, Hannah och Sabina så blev det att dejta kudden :)



-Felicia


Katten Janson och Husmusen



-Felicia


Lathund

Första träningen med Rambo idag :)

Det gick väl bra i början, men sen blev det roligare att lukta efter tikar..
Vi fick även hänga med och hälsa på mammas farbror, rätt kul att se någon som visst ska likna min morfar (morfar dog när jag var väldigt liten). Rambo hade fullt upp med att hålla koll på hästar, spec ponnyn. Sen så hade dom såklart en tik som löpte.. Stackars lilla Rambo...
Han somnade dock direkt när vi kom hem :)

Blir bio imorgon istället, Avengers! :D

image description

- Jenny

 



Instinkt, begär och blodlust

Damn yall!

Vet inte riktigt vad som händer idag, blir ingen utgång/feeest då jag har hundträning imorgon, så det blir väl bara att va hemma. Eller om jag kan få Jensa att gå på bio med mig. 
Jag har inget spec. att skriva, gjorde ett inlägg bara för att jag inte hade något bättre för mig haha. Följer bara trenden.



















-Jenny



I only wanna be with you!

Äntligen så är skolan slut och jag har ett mini lov att se fram emot! :D
Har för övrigt haft en underbar dag i skolan. Först matte sen så satt man ute med vännerna och lyssnade på när Ellen spelade gitarr och sen så var det naturkunskaps lektion som gällde, som konstigt nog även var väldigt trevlig! :)

Är för tillfället på bussen hem och det är helt underbart väder ute! Undrar om man ska sätta sig ute ett tag när man kommer hem eller om man hamnar framför tvn som vanligt ;p

Vad jag ska göra ikväll har jag ingen aning om men ja.. Får väll göra det bästa av situationen och komma på något själv haha

-Felicia



Killswitch engage- a light in a darkened world

Är för tillfället inne i en killswitch engage period och det gillar man! haha

-Felicia



Will you save me?

Sitter på bussen hem just nu från skolan med Killswitch Engage i lurarna, det känns som en evighet tills jag är hemma!

Dags lektioner har bestått av idrott, matte, historia och gehör och musiklära. Det har gått hyfsat snabbt men ja, vädret är ju kasst så man vill bara va hemma och inte visa sig ute bland mänskligheten ;p

När jag kommer hem så ska jag äta lite och sen så ska jag besöka min kära replokal och spela lite. Behöver öva och de ska bli skönt att få ut lite av mina aggressioner.

-Felicia



The garden's tale

Vafan hände med vädret?!

Soligt och skönt nu några dagar, så plötsligt öppnar himlen sig..
Blir någon timme på gymmet med Juffs senare, får proppa i mig lite mat så jag orkar att träna.
Tom Kha till lunch idag, så nu får jag sluta skriva och börja laga mat :p

Bild från i Måndags.


Ska ta och fixa designen lite senare ikväll :)

-Jenny


Körlektion, gymmet och nu Najaden...

Körlektioner gick så JÄÄÄVLA bra idag, så underbart!

Blev en snabbis på gymmet innan jag var tvungen att dra vidare till Najaden.. Tror dom ska ta prover på mig och fråga om medicinen funkar bra -.-
Dock är hon försenad, drygar i väntrummet atm :(

-Jenny


A light in a darkened world

Åkte in till stan igår med ett par kompisar för att kolla när Sofias och Tineas band, Searching for Alice, spelade på Dunkers!
Mötte upp Klara, Ellen och Linda på knutan och efter att Klara hade ätit så började vi vandra mot dunkers. När vi kom dit så hade första bandet redan börjat spela. Det var inte alls många som var där och kollade men det var helt ok med folk.

snygging bild på Sofia! :D

Efter dunkers så gick jag, Klara, Ellen och Linda till Pistachia för att möta Helena. Efter att vi hade lämnat Tinea vid bussen så gick vi till Pistachia igen och fikade lite och satt och pratade. Var väll där i någon timme och sen så vandrade vi ner till ga och va där i någon timme.
Efter det så gick vi tillbaka till knutan och Ellen, Klara och Linda tog bussen hem. Efter det så var det bara jag och Helena kvar. Vi gick till donken medan vi väntade på att mitt tåg skulle gå.


-Felicia


Paprika? Mer morot.

Så jag tog steget och skulle bli paprika.

Men slutade upp som morot haha. Köpte en extra orange toning bara utifall att jag skulle få mer "tokke" liknande hår.. men mitt hår är i stil med färgen på en morot haha.


-Jenny




Stay blonde or go paprika?!

humm.

-Jenny



Sängsällskap!

Min lille kille har blivit stor!

-Jenny


May the force...

Stay away from you!

Må säga att detta är det bästa bilden någonsin på mig och Josefin :p

Sen grattis till Josefin som fyller 20 år idag :D:D <3

-Jenny


Sista dagen i skogen ☃

Imorgon så bär det av hemåt!
Tar flyget från kiruna till stockholm klockan 13.25 och när man väl är framme i stockholm så ska man sitta där och vänta på nästa plan mot ängelholm i 3 timmar. Låter som en evighet men det kommer nog gå snabbt.
Är förhoppningsvis framme i Ängelholm vid 19.10 som det står på min biljett så att jag kan va hemma runt 8. Får hoppas min väska kommer ut snabbt så att jag slipper vänta på den i en evighet..



Så imorgon lämnar jag vinterlandet och åker förhoppningsvis hem till ett varmt väder ;p

-Felicia