How to love



-Felicia


Love song

Sitter hemma hos Farfar och Margareta för tillfället och lyssnar på myslåt från Big bang och kollar på Scrubs lite då&då.
ska sova här inatt för att dom ska iväg tidigt imorgon så jag ska va hundvakt hela dagen!
Får se om Sebbe med kommer hit och underhåller mig lite om farfar tillåter :)
På kvällen så blir det kanske fika med klassen om alla andra vill de. Kommer bli supermys om det blir som planerat!

 

-Felicia



Så mycket bättre!

Chaoooo!
Sitter i soffan och kollar på så mycket bättre å äter choklad ;p vad som händer idag vet jag inte men ikväll vid 5 ska man hem till farfar och äta middag, och efter det så åker man hem till Jenny. Trevligt värre!

Igår så va man på Halloween fest hos en i klassen, många från klassen kom så allt var perfekt! Hade hur roligt som helst och hoppas att det inte tar en lång tid innan nästa fest ;p

Bild från igår!
Bilden tagen av Sofia :D

-Felicia



Dayyymmn!

Hola munchacas!

Jag var på väla igår med Felicia, tyvärr var jag dum och köpte inte en kortläsare till min kamera. Utan det blev att köpa julklappar, har inte så mycket pengar att spendera precis så jag får börja redan nu.

Färgade håret på Felicia sen när vi var hemma i byn, för hon ska på parrrdeeey idag :p

Jensa bjöd ut mig på kina/thai-resturang igår, det var mys fastän jag tog mat som var väääldigt stark, försökte äta så mycket jag kunde men blev för mätt för att äta upp allt. Dock kände jag knappt av smaken på maten efter bara några tuggor hahah, fick in ca 5 bitar röd chilli i munnen på en och samma gång.

Idag kommer vi nog inte göra så mycket mer än att hänga vid datorerna och vid TV:n, blir nog en runda med vovvarna med :)

-Jenny

 



Run away dream :)

-Jenny

 



Where is the love?

Jaha ja... sista veckan i skolan nu innan lovet!

Längtar verkligen tills det är lov så att man bara kan ta det lugnt och kanske umgås med kära Jenny :)
Idag så var jag i skolan tills klockan var 2. Efter de så åkte jag hem och la mig i soffan och kollade lite tv. Mendans mamma lagade mat så sov jag lite.. (inte med meningen xd)
Efter maten så gick jag upp på rummet och startade tvn igen haha. Efter ett tag så bytade jag gardiner och försökte ta en -dagens outfit- bild men det gick inte så jätte bra ;p

-Resultatet-


Jenny var så gullig och hjälpte mig med att göra om bilden :) jag är så dålig på de så jag överlämnar det till henne lite då och då ;p
Har precis tränat på lite engelska glosor som är tills imorgon och nu så är det tumblr och tv som gäller resten av kvällen!

-Felicia


qué?

Hittade mig själv på en spansk sida..

Fick få en rå-översättning av Jensa, då jag bara förstod pelo & colores, fick sedan hjälp ifrån folk på tumblr som hjälpte mig översätta det bättre. "Now, the fact you wear color hair, people insult you. Our society..".
Lite läskigt att bilderna bara blir snodda sådär. :/

Ahora

-Jenny



sleepless again



-Felicia


We'll Be Alright!



Sing along to my sterio

Jag måste skaffa en ny kamera och kortläsare :p

Så nu får folk nöja sig med cam & mobil bilder från mig :)

 


-Jenny

 



Papercranee


-Felicia


Mysbesök!

Fick besök av Jennys myysiga vovve när jag satt på golvet ;p



-Felicia


Go Beyond The Cover..



Somewhere only we know

If you have a minute, why don't we go.

Jag har alltid otur med vädret... Väntade med att gå ut, bara för att det skulle sluta regna. När jag väl går ut och kommer kanske 3-4 meter från huset, blåser det upp som fan. Sen börjar det spö regna och hagla.. Inte kul.

Rambo rymde över staketet idag igen, så ännu en gång fick jag hoppa över staketet i mjukis byxor och linne. Denna gången var han lite längre bort, men kom ändå när jag kallade. Blir lika rädd varje gång.

Aja, nu ska jag boka bio till mig och Jensa imorgon + bio igen på lördag med Sebbe och Felicia.


-Jenny



The memory

Lite bilder från i söndags!


- Felicia