Manuel Antonio

- Inlägget är egentligen från den 18-20e Januari -
Bättre sent än aldrig :)
 
Tänkte göra en egen kategori från min Costa Rica resa, så här kommer några gamla inlägg!

 
Vi Åkte ner till Manuel Antonio!
 
Har sen i fredags varit i Manuel Antonio, och innan det var jag i Jacó. Så eftersom Telia inte funkar här i CR så har jag varit utan internet, förutom på de få ställen med gratis wifi.
Så nu när Anita (Jensas kusin) var snäll och delade Wifi med oss så tar jag tillfället i akt och skriver lite snabbt här. Sen att klockan är 02.40 här just nu är en annan sak haha!
~
Vi hyrde två "rum", jag vet inte hur jag ska föklara det riktigt. Det var ett rum som tog upp en hel våning iaf, typ som en 1:a (lägenhet) fast enbart med sovplats och toalett i vårt rum - kidz room -.
Jag, Jensa, Anita, Fabian, André och José delade ett av "rummen", så vi var rätt många. Kul!
Andra natten satt vi och kollade på Hanibal tsm haha, vi hade turen att ha en gammal tv på rummet.
 
Roberto, Katia, Wilma, Sebás, Ro och Pao delade det andra. Det var större och hade 1 sovrum, storarum och kök, så det var där vi samlades till maten om vi inte åt vid grillen som var nere vid poolen.
 
Första dagen så åkte vi ner till en strand där vi turister måste betala för att vara på, costa ricaner behöver inte betala. Förstod inte riktigt varför, men iaf. Det var fint där.
 
Första natten fick vi för oss att vi skulle ut och festa i Manuel Antonio, så vi gick från vårt hotell ner till "centrum". Vi bodde typ nästan mitt i djunglen haha. Man såg bara träd runt hotellet och det ledde endast en grusväg upp dit, sen kunde höra hur vrål aporna.. vrålade hela tiden - så jag hoppas på ett ungefär ni förstår hur vi bodde :p
Men vi kom ner! och det var Ladies Night! Så för oss 3 tjejer så var drinkarna gratis!!!! :D:D
 
 
 
Dag 2 :

För första gången brände jag mig rejält, var röd som en kokad kräfta och det gjorde ont!!
Badade i after sun och Jensas moster skar skivor av tomater och la på mig <-- det låter konstigt men det hjälpte!
Badade i havet för länge, så axlar och panna var helt röda.. Jag tyckte synd om mig själv, brukar aldrig bränna mig så hårt!
 
Men iaf, vi betalade för att gå in i en av Costa Ricas national parker och få bada där. Djur och allt går runt fritt. Så vi fick se många apor, några tvättbjörnar och leguaner! Man fick hålla koll på sina saker så att aporna inte kom och tog dom haha :p
 

 
 
Har 2 mobil bilder med :)
 
- Jenny
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback