31 Mars 2012

Åkte ut och fiskade å grillade idag med familjen. Det var sjukt bra väder och vi fick ingen fisk men vi säger att där inte fanns några!


 

-Felicia




Norrsken



-Felicia


I skogen..

Kände att det var dags att göra ett inlägg så nu gör jag det! Haha
Just nu så är jag i stugan uppe i Gällivare. Satt i bilen hela dagen i lördags. Vi började köra klockan 5 på morgonen och vi var framme ca halv 1 på natten.

Mysigt med all snö men det regnar idag så det är inte lika kul.. ;p
Idag så var vi i stan och handlade lite mat och vi var även inne på dollar store och köpte en massa godis och energidricka. Gott, men jag får försöka hålla mig borta från det haha vill inte gå upp i vikt nu när jag gått ner ;p

Ikväll så blir det bastun som gäller!

-Felicia



BTW

Träningen ger resultat!!!

Min kondition är så mycket bättre! Jensa sa att min rumpa var mindre, och jag kommer nu i ett par byxor 2 storlekar mindre än tidigare!! :D:D Vilket även är lite synd då jag nyss köpt 2par nya jeans storlek 38.


-Jenny


Helg och annat trams, TLDR

Helgen har varit bitterljuv :]

Har jobbat och samtidigt varit så oerhört trött!
Det var träning med Josse på fredagen, ett core pass (mage/rygg träning) och sen 20min på bandet. Sen tog vi helg, eller Josse gjorde. Jag gjorde mig redo för att jobba.

Jag känner mig rätt gammal haha, (snart) 20å r... gammal? Ja, jag jobbar på bar som diskare och nu när 94orna kommer in och firar att dom fyllt 18 så skäms jag. Betedde jag mig så? Jag hoppas verkligen inte det, men de flesta 94or verkar inte fattat att man kan gå ut på lördagar med haha, för lördagen var grymt mycket lugnare än vad lördagen va. Man ser 94orna lite lättare med, eller ja de nya 18-åringarna lite mer uppklädda och snygga. Själv så sminkar man sig snyggt men pallar inte ta på sig något speciellt utan tar något bekvämt och ett par skor man vet att man kan gå i utan att ramla om det blir lite väl mycket % i blodet.
Stötte på norrmän på lördagen, jag förstod mindre än hälften av vad dom sa.. fylle norska är inte mitt språk, log och nickade mestadels haha. Trevliga killar dock!

Pappa fyllde år i lördags, så pappa, jag & Jensa gick ut i skogen med hundarna. Jag önskar jag tog med kameran, för det var så fint när vi släppte Rocky och Rambo i en stor rastgård mitt ute i skogen. Lyckliga vovvar som rusade omkring haha. Jensa skulle köpa en sele till Rambo, men pappa var snabbare fram med kortet.. Ush och pi på pappa där, men har han bestämt sig så har han.. Ja, annan sak är att Rambo nu väger 43kg, min lilla bjässe!
















-Jenny


Videos ;p





:D

-Felicia


Passa inom ramarna eller sträva längre

Nu var jag lite sådär djup med min rubrik...

Men ja, nu i detta arbetslösa liv som jag lever har jag tagit på mig en ny hobby - hålla hus på gymmet i 2 timmar var dag (utom helger). Idag tränade jag och Josefin inte förrän vid 14.00 tiden, vi brukar annars gå hem från gymmet vid den tiden. Men idag var det ett snabbt möte med en PT, där vi fick väga oss och få reda på muskelmassa/fett.
Jag är missnöjd med min vikt ja, men att ändå 44kg av min vikt är muskler är jag rätt nöjd med fettet ska ner lite dock haha.
Enligt maskinen som gjorde dessa tabeller hade jag en kropp som en 16årig tjej, och jag fyller 20 detta året. 4år yngre haha, Josefin hade det dock lite roligare med en 12årig flickas kropp. Men ja strävan finns kvar och jag ska träna på som vanligt. Min kondis har blivit så mycket bättre och nu ska jag bara få rätt på mina matvanor så kan beach 2012 komma ;D

Idag klarade jag även teori prov C, för att bara ha haft körlektion 3 gånger så rusar jag fram i min teori och smyger fram med körningen.. :/ Hoppas rädslan för bilen släpper snart haha :]


["kvittot" är lappen från gymmet]

-Jenny

 



I put my wig on dadadumdadadum~

Skräp cam-bild från igår kväll var uttråkad och hade lite dressup.. :p



Var på gymmet med Josse idag igen, känns riktigt skönt att äntligen va igång och att såklart få kontakt med Josefin igen :D <3
Idag var vi där i nästan 2 timmar, får ta ett snack med någon PT och få ett "schema" på olika övningar/maskiner (+ hur många/hur länge) man kan använda för att få långa muskler och bli lite mer slimmad :]

Klarade även teori C idag :D

Gymkortet var i brevlådan när jag kom hem! Så nu är det på riktigt ;D



Jobb på Fredag + Lördag!

-Jenny


Livet

Livet flyter på, och jag håller mig sysselsat.

Just nu är tankarna bara att få körkortet, så det känns rätt bra att slippa bara sitta hemma och känna sig dålig över det. Sen har jag fixat gymkort! Så nu ska jag hålla mig sysslesatt.



Klar med fas B, är numera på fas C...


Vaccinerade Rambo igår, han fyllde 1 år i Tisdags :D Idag är det Rocky som fyller 5 :]


- Jenny


just try!


bild från tumblr

-Felicia


Pettson & Findus

-Felicia