Mina pöjkar



cookies?!

haha längesen! ♥


-Felicia


Hang Tough

Sista dagen på lovet och jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen ;p

Ska bli skönt att komma tillbaka till klassen i skolan men det skulle vara skönt att va ledig en vecka till!
Ska snart ta och plugga till Historia provet som vi har på Tisdag. Vet inte riktigt vad och hur mycket jag ska plugga in men jag får göra mitt bästa. Ska även göra lite svenska. Ska redovisa en svensk låt och jag har fått lite frågor som jag ska svara på ang låten.

Inte den bästa bilden men den får duga..
Vilken rolig form på huvudet jag fick på bilderna med haha

Om ca 4 veckor så åker jag upp till Gällivare. Kommer att bli en lång bilresa genom hela sverige men det ska bli skönt att komma upp till snön! (om där finns någon snö kvar när vi kommer upp ;p) Just nu så känns 4 veckor som en lång tid men det kommer nog att gå snabbt

-Felicia


findus vs After Eight


Fluffig katt :p

-Felicia


Låt napalmen regna..

Det har varit en väldigt skön dag idag!
Vaknade vid 10 och när jag var klar med att fixa mig mm så kom mamma och pappa hem med baguette, så det var ingen dålig frukost! :p
Pappa körde mig till skolan vid 12 tiden och var framme vid halv 1 tiden.  vår enda lektion för dagen var matte. Alla musiklektioner var inställda så vi hade bara 1 lektion.
Kan inte säga att jag gick där ifrån glad pga vikarien men ja.. Ilskan är borta nu haha
När jag var hemma i Bjuv igen så gick jag inom ica för att betala min hyra till replokalen till Jermo som jobbar där inne.
När jag väl kom hem från ica så satte jag mig i soffan och jag sitter fortfarande kvar på samma plats haha. Ska sitta kvar här resten av dagen/kvällen och göra så lite so möljligt. Jag ska även skicka in mitt historiaarbete som ska vara inlämnat idag!




-Felicia



Things you'll remember

Inte säker på om jag kommer kunna gå imorgon...

Spenderade natten hemma hos Jensa, massa mys. Blev godisätande som alla hjärtans dags "firande" :] Åkte hem till han med 23 bussen haha, stod och vänta i 10minuter utanför porten. För han kom lite senare från jobb. Det är så mysigt att träffa han (alla dagar egentligen) på Tisdagar då jag kan sova hemma hos honom, blir lite speciellare. Tror det är för jag vet att sen på morgonen ska vi åt olika håll och sen träffas vi inte förrän på fredag. jag längtar redan till fredag! Alla tisdagar och helger är speciella, det var bara tur att alla hjärtans dag var på en tisdag haha.

Åkte hem och lyckades ha spotify hela vägen hem, väl hemma dog telefonen.
Var ute och letade efter min katt, längst vägar osv.. För att se om hon kanske blivit påkörd/dumpad. Hittade inget som tur va.
Efter staller så hämtade  jag upp Felicia och så  stack vi till gymmet, tränade i 1,5 timme, solade i 25 min, vandrade sedan hem till henne!!

Väntar på träningsvärk!!


Katten gör bilden! ;)

-Jenny


We were born to die

Come and take a walk on the wild side
Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane
Choose your last words
This is the last time
Cause you and I, we were born to die







it's oh so quiet




-Felicia


Hårdrockens Historia

Är hemma idag igen från skolan. Mår lite bättre idag, är bara lite snurrig och illamående men magen har lugnat ner sig så jag kan äta lite mer idag än dom andra dagarna ;p

Vaknade vid 10
och det första jag gjorde var att gå upp och göra 2 mackor till mig själv och sen så slog jag mig ner i soffan och startade Hårdrockens Historia som vi hade inspelat ;p
Vad jag mer ska göra idag vet jag inte. Men jag ska troligtvis bara ta det lugnt och försöka äta så mycket som möjligt så att jag får upp min energi så att jag orkar va i skolan imorgon!



-Felicia


!!!!!!!!!!!!!

GIEF!

-Jenny

 



Hemklickat :D

Hade lite extra pengar, så det blev lite saker till mig själv :]




+ En macka & festis från pressbyrån haha

-Jenny



0:-

Jag är i behov av nya kläder, men utgifterna tillåter inte.

Hade råd med ett par tjockare strumpbyxor på 65kr förra månaden.. Dom 13-14000 kronorna jag la ut på körlektioner som jag inte ens fått börja ta ännu, känns bara som utkastade pengar. Sen att körskolan inte ens kontaktar mig för att fråga vart jag tar vägen utan bara verkar tacksamma för att man inte är där och dom fått min förmögenhet. Men ja förhoppningsvis så får jag börja övningsköra i Mars eller April..

Tänkte förs lägga upp en bild från Polyvore, men det ville inte som jag. Så blir en på Fias valpar :]

er0ded:  ojöiou by er0ded featuring a black jacket Miss Selfridge black jacket, $70Tie shorts, $40Legging, $25Mtwtfss-Weekday Express Singlet Beige, $20Lace hosiery, $6.90Jeffrey Campbell mid heel shoes, $170Antique brass jewelry, $17Melinda Maria white jewelryCameo jewelry

 

-Jenny

 



X

Andra dagen jag är hemma från skolan idag!
Har lite problem med magen. Kan va en mild magkatarr eller något liknande. Eller så är det inget alls utan bara min mage som håller på med mig. Får jätte ont i magen efter jag ätit något och mår illa rätt så ofta. Inget roligt alls men det försvinner förhoppningsvis snart!


Sitter just nu i soffan och kollar på the Buried life. Ska snart göra lite Historia för att inte komma efter med skolarbetet.
Annars så kommer jag nog inte göra något mer idag! ;p

-Felicia


*-*





Brush size: 226

Sitter hemma hos Jenny babe och kollar på när hon fixar mina bilder jag fotade igår på Sugar & spice!

Efter fotograferingen så åkte jag hem till Jenny för att umgås med henne, Jensa och Sebastian. Satt och gick igenom alla ca462 bilder som jag hade tagit på dansgruppen. När dom var rensade så gav jag över jobbet till Jenny så att hon fick leka i ps! ;p
Kommer lägga upp några av bilderna här sen!



Gamal bild och har inget att göra med inlägget men jag tycker inte om att göra inlägg utan bilder haha


Idag så kommer det inte att hända så mycket. Ska umgås med töntarna och sen så bär det av hem för att äta god mat, städa rummet och försöka somna tidigt eftersom det är skola imorgon!

-Felicia